Каляска, балони, кючеци... Годежът на Фики и Гюлджан

Двамата вдигат сватба на 11 октомври
Обновена: 4 авг 2017 17:04 | 3 авг 2017 14:00, Александър Попов
99

Фики Стораро вдигна годеж за чудо и приказ край астрономическата обсерватория на Шуменското плато, на което се събраха на 500 гости. Както е известно, изпълнителят на "Is this love" си избра за жена Гюлджан.

Сватбата на двамата е насрочена за 11 октомври, избрано е и мястото, съобщава "Монитор". Наздравици се вдигаха и за баща му Тони, чийто рожден ден съвпадна с празника на наследника.

Събитието започна с пристигането на младите влюбени с файтон, воден от два коня. Каляската премина през шатрите с гости, а най-нетърпеливите си направиха селфи с годежарите.

Гюлджан пристигна на къната си с резедава рокля, а както повелява традицията на къна геджеси - вечерта на къносването, която прилича на моминското парти в западната култура, до полунощ годеницата на Фики смени 7 различни тоалета.

Брюнетката даде старт на купона с бавен кючек, след което попадна в прегръдките на Фики за блус.

Специални гости на масата на Тони Стораро и сина му бяха турската мегазвезда Дженгиз Куртоглу, който не спря да снима възторжено с айпада си, както и Славка Калчева.

Лайфовете бяха забранени, а охрана следеше до мястото на купона да не се промъкнат журналисти. Куртоглу попя на гостите, а заедно с него искрено се забавляваше, танцуваше и снимаше селфи след селфи и съседката му по стол - македонската изпълнителка на ромски песни Джансевер. Тамада на цялата компания обаче си беше Бони, която първа поздрави младите с народната песен "Първом първом".

Годежът бе озарен с 15-минутна заря, а тържеството бе прекратено за кратко от токов удар.

Докато всички се чудеха какво става и се опитваха да си светят с телефоните, ромската фолкдива Бони взе нещата в свои ръце и с помощта на няколко инструмента, за които не трябва електричество успя да върне градуса на купона.

Снимка: "Монитор"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благодаря ,че ме информирахте за най-голямата *** сватба в бг.
54
5
 
18
 
! Отговори
Тайна преди 6 години
Само черна музика е имало,типично за тях......ама иначе сме ВИП.
53
7
 
29
 
! Отговори
Ллл преди 6 години
Резили , резили ама ги слушате !!!!! Навсякъде музиката им бучи из България !!!
52
2
 
13
 
! Отговори
Мен преди 6 години
Резил, т.е. *** работа
51
2
 
29
 
! Отговори
торбалан преди 6 години
хубава работа ама....
50
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До дфаХхаха, баси живота им:), на който съм бил завиждал, хахаха. Даже сто пъти благодарих на мама и тате, че не съм на място, като тяхното!!
49
8
 
13
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Показността и кича винаги са ме отблъсквали. Този годеж е определено кичозен и показен, това е ясно. Това, което не разбирам обаче е омразата, струяща от повечето коментари. Не тези двамата младежи са виновни за опростачаването на нацията. Освен това чалгаджийската им музика се слуша и това е факт.Такава музика слушат поне половината, ако не и повече от половината българи. Ами това не говори ли за манталитета на българина като цяло. Българина си е чалгар по душа и по култура в голяма степен!!!!!
48
1
 
26
 
! Отговори
Komentator преди 6 години
Абсолютно искрено питам, без да се заяждам с културната принадлежност на хората от видеото. Фики и семейтвото му турци ли бяха или роми, защото годежа ми изглежда като микс от двете.
47
10
 
3
 
! Отговори
дфа преди 6 години
Мразя чалгата, НО искрено се радвам на това събитие! Честито на младите, а на хейтърите БЪЛГАРИ... :) Сами си създадохте чалгата като не протестирахте с/у нея, а сега крещите, че не знам си кво и как! Дрън дрън!Докато тези си живеят вие си оставате мечтатели... Целувки! p.s. Гюлджан е голяма красавица!
46
6
 
35
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Господи, благодаря ти, че ми даде възможност да се родя и да прекарам детството си в оная българската БЪЛГАРИЯ на "лошия" социализъм !Тая евроатлантическа мангалия ми идва малко в повече ... :)
45
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До сега никога не бях коментирал статии публикувани на сайта Ви, но тази абсурдна статия ме кара да Ви задам въпрос: ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ???Кой въобще реши да направи статия за подобна дивотия (щях да напиша събитие, но това в никакъв случай не е събитие от моя гледна точка), още повече пък и толкова обширна, че и с клипове и половин дузина снимки?Честно, ще ме откажете да отварям сайта Ви с подобни безумни, абсурдни и най-вече безсмислени статии!
44
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Етнически турчин съм, но това и на мен ми идва в повече.
43
4
 
21
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Че, то кючеците в Бг гърмят навсякъде, бе!Всеки път когато се прибирам в Бг - веднъж на две години, заради голямото растояние - още от летището в София или Бургас пристигащитефса посрещани с музикално оформление - от типа на Чалга или кръшни Кючеци.По таксита и маршрутки пак кючеци и чалга!Рингтоновете на мобилните телефони на българите - чалга и кючеци, особенно на тинейджърите.Тъй, че хайде да не правим на интересни - чалга и кючеци гърмят из цяла Бг.Да не говорим за нощните заведения!
42
27
 
3
 
! Отговори
Осман Карадайь преди 6 години
Честит годеж Фикрет, който ти завижда бате да не вижда. Пожелавам ти да си живуркаш с Гюлжданчето векове на ред без да се разделяте напук на всички чеки....!
41
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TOVA SA ISTINSKITE BALGARI.
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
50 е отговор на 49.
39
2
 
15
 
! Отговори
До 50 преди 6 години
Да ти е идвало на ум, че тези българки просто се забавляваха с биологичната единица, която се изживява като певец?Това, че въпросната биологична единица е правила циркове край обсерватория по случай съешаването си с друго подобно биологично образувание, всъщност не интересува никого. Освен ако човек не търси на какво да се посмее през свободното си време.
38
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива сватби обикновено завършват с масов бой в ромската махала.
37
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ааа уааа туйй Фикиту лий Уааа??
36
2
 
29
 
! Отговори
Хех преди 6 години
И защо нас би трябвало да ни интересува как двама джномюсли си го слагат?

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe